BLL

BLL-04A.jpg

London (UK)
April 2016
Under Construction
RISE Design Studio
The comission was to create a side extension and internal renovation of the ground and first floor of a mid-terrace house in Balliol Road (London).
The proposal was to add a side extesion to the outrigger with a lightwell, creating a kitchen and dining room that opens up to the garden. The ground and the first floor were reconfigured and refurbished.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s