LDA

LDA-02.jpg
London (UK)
October 2015
Under Construction
RISE Design Studio
The Client’s brief was to increase the ground floor space at the rear of a mid-terrace house in Kensal Rise (London).
The proposal consists of a side and rear extension partilly glazed. The aim was to carefully bring the light in and to improve the interior space. The material palette seeks to be respectful with the existing by using a timber cladding that contrats with the remaining brick.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s